Keittiöt

Keittiöt

Keittiö - jokaisen kodin sydän - koostuu monesta pienestä yksityiskohdasta. Keittiösuunnittelumme peruslähtökohtana on löytää juuri sinun tarpeitasi parhaiten vastaava kokonaisuus - ja tietysti lyömättömään hintaan. Kahden vuosikymmenen ja tuhansien keittiöiden kokemuksella saamme kaikenkokoiset keittiöt toimiviksi, emmehän suotta ole etelä-Savon suosituin keittiötoimittaja.

Myyjämme palvelevat sinua myymälässämme Saimaankadulla, Mikkelin Pursialassa. Myymälästämme löydät kattavan valikoiman monenlaisia tuotteita myös heti mukaasi. Teemme keittiösuunnittelun joko sinun omien kuviesi ja mittojesi mukaan tai vaihtoehtoisesti ilmaisella kotikäynnillä. Lisäksi teemme viikoittain asiakasesittelyjä etelä-savon alueella, seuraa paikallista ilmoitteluamme.

Ilmainen suunnittelupalvelu kotonasi helpottaa monesti hankalilta tuntuvien asioiden ratkaisemista, teemme suunnittelun aina oikeassa mittasuhteessa 3D suunnitteluohjelmalla. Ja materiaalivalinnat onnistuvat myös kotonasi, tällöin myyjillämme on aidot materiaalit aina mukana ratkaisua helpottamassa.

Kauttamme saat kaikki kalusteet aina valmiiksi kasattuina, tarvittaessa myös valmiiksi asennettuna. Helppoa, eikö totta?

Keittiötukku - kaikki yhdellä sopimuksella

  1. Ilmainen suunnittelu- ja arviointikäynti kotonasi
  2. Materiaalivalinnat aidoista malleista
  3. Valmistus juuri sinun kotisi mitoilla
  4. Kaikkki kalusteet valmiiksi kasattuja
  5. Asennuspalvelu
  6. Rahoitus alk. 50€/kk
  7. Kotitalousvähennys ja takuu